Valamerre

Valamerre

A valamerre.blog létrehozásának oka

2016. április 29. - HN Ildikó

 

Utazni, világot látni jó.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy manapság már akár olcsóbban el lehet utazni külföldre, mint idehaza eltölteni pár napot. Személy szerint nagy vágyam az, hogy eljussak a lehető legtöbb helyre a világban, megtapasztaljam mások kultúráját, megkóstoljam más nemzetek ételeit. Szeretném látni azt, hogy más emberek hol és hogyan élnek. 

Az utazások tervezésénél szívesen olvasom a többi utazó írásait, hiszen sok hasznos tanács, tapasztalat van bennük akár a látnivalókkal, akár a foglalásokkal kapcsolatban. Véleményem szerint nemcsak azért hasznos egy utazási blog írása, hogy nosztalgiázásra használjuk, hanem más utazóknak adhatunk tippeket az általunk már átélt élményekkel kapcsolatban. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy utazzon el valamerre, mert biztos, hogy sok élménnyel tér majd haza, ami minden pénzt megér.

rep.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valamerre.blog.hu/api/trackback/id/tr478673428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Losonciné Zana Judit 2019.05.17. 00:02:35

Szörényvár városban fotóztam a főtéren a színház előtt egy fémes formákból kompozició. Szeretném tudni a címét, mit ábrázol. Nagyon szép a főtér a színház előtt. Nagyon tiszta, tele virággal.

HN Ildikó 2019.05.22. 07:37:23

Kedves Judit! Próbáltam rákeresni, hogy mire gondol, de én a színház előtt csak a szökőkútra emlékszem. Annak a neve románul Fântâna cinetică, ami annyit jelent, hogy kinetikus szökőkút. Esetleg ha nem ezt szerette volna tudni, akkor némi pontosítás után szívesen segítek.
süti beállítások módosítása